ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΙΣ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ!


Όπως γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο πριν το διάγγελμα - απευθυνόμενοι στον Πρόεδρο Δημοκρατίας για να παρέμβη ενωτικά και καίρια - την απόφαση του ΟΧΙ δεν μπορεί να την πάρει ένα κόμμα. Είτε η Βουλή μπορεί, είτε πολύ ορθότερα ο Λαός,  που θα φέρει και την ευθύνη της απόφασης, χωρίς άλλοθι

ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ; 
Όμως το ερώτημα είναι γιατί επιλέχθηκε Δημοψήφισμα; Και γιατί επιλέχθηκεη δεδομένη χρονική στιγμή;

Η απάντηση είναι ότι με την αριστοτεχνική κίνηση αυτή, ο Πρωθυπουργός μεταφέρει το βάρος όχι στον λαό μας, αλλά στις Βρυξέλλες και τους Εταίρους! Είναι σαν να τους λέει:

Εγώ δεν μπορώ να περάσω τα Μέτρα από τους Βουλευτές μου. Θα τα πάω στον λαό και εκείνος θα αποφασίσει. Και έχετε μία εβδομάδα, για να αλλάξετε το ΟΧΙ σε ΝΑΙ! Έχετε μια εβδομάδα κύριοι των θεσμών, του ΔΝΤ και της Ευρώπης, να βελτιώσετε τη Συμφωνία, να μας δώσετε ό,τι λογικό ζητούμε και να λάβετε γραπτή δέσμευση για τη μείωση του ελληνικού χρέους! 
Η ευθύνη είναι δική σας! ΕΣΕΙΣ θα κάνετε τους Έλληνες να ψηφίσουν ΟΧΙ! Και ΕΣΕΙΣ μπορείτε να κάνετε τους Έλληνες να ψηφίσουν ΝΑΙ!
Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει! 

ΘΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ
Με αυτό τον τρόπο λοιπόν θα φανεί και η Αλήθεια για τις ενδόμυχες προθέσεις των Εταίρων! Εάν οι Εταίροι θέλουν να βοηθήσουν ή από την αρχή μας πήγαιναν για "εκτέλεση"!
Διότι εάν θέλουν, μπορούν! Έχουν όλα τα εργαλεία και τα κλειδιά!
Εάν δεν θέλουν, δεν θα κάνουν τίποτα και θα ξεσκεπαστούν...
Ο πολλαπλασιαστής του ΔΝΤ αποδείχθηκε "οικονομικός δολοφόνος" για την Ελλάδα!'
Το Πρόγραμμα υπήρξε φονιάς για την Οικονομία, τόσο που το Χρέος μεγάλωσε αντί να μικρύνει! Και το ΑΕΠ αυτοκτόνησε!
Οι ευθύνες τους είναι τεράστιες! 
Η ώρα της Αλήθειας πλησιάζει...

151 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
Βάση του Συντάγματος χρειάζονται 151 Βουλευτές να μπορέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να προκηρύξει Δημοψήφισμα:
ΣΥΝΤΑΓΜΑ Άρθρο. 42, 2: "O Πρόεδρος της Δημοκρατίας προκηρύσσει με διάταγμα δημοψήφισμα για κρίσιμα εθνικά θέματα, ύστερα από απόφαση της απόλυτης πλειοψηφίας του όλου αριθμού των βουλευτών, που λαμβάνεται με πρόταση του Yπουργικού Συμβουλίου".

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 40% ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΟ
Για να είναι έγκυρο το Δημοψήφισμα και το αποτέλεσμά του δεσμευτικό, πρέπει να συμμετέχει τουλάχιστον το 40% των εγγεγραμμένων.

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου