ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΗΜΑΙΑ, ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕΙ!


Στη Βουλή φέρνει την τραγική Συμφωνία της νέας Γερμανικής Κατοχής της Ελλάδας η θλιβερή Κυβέρνηση της εσχάτης Υποτέλειας!

Μας είπε θα σκίσει τα Μνημόνια και έσκισε τη Μνήμη!

Μας είπε να Ψηφίσουμε ΟΧΙ στο Δημοψήφισμα, ενώ ήθελε ΝΑΙ και το έκανε ΝΑΙ!

Μας ζητούσε να απορρίψουμε το Μνημόνιο Γιούνκερ και πήγε και μας έφερε το Μνημόνιο Χίτλερ!

Ένα ατιμωτικό και καθαρά αποικιοκρατικό Μνημόνιο, που ούτε ο πιο σαθρός Πρωθυπουργός, της πιο εξαθλιωμένης χώρας του κόσμου, δεν θα δεχόταν να υπογράψει ποτέ!

Το κείμενο της Συμφωνίας Σόιμπλε που αποδέχτηκε Πρωθυπουργός, Έλληνας και μάλιστα της Αριστεράς, είναι τρομακτικό, όπως το παρουσιάζουμε σε ένα κρίσιμο σημείο του, από την επίσημη μετάφραση των υπηρεσιών της Ε.Ε. για τη Σύνοδο Κορυφής της 12-7-2015:

1. Κάνει λόγο κατά λέξη για "ΕΚΠΟΙΗΣΗ"!!!

2. Ποιών; "ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΞΙΑΣ"! Ακούτε; Των ελληνικών περιουσιακών στοιχείων Μεγάλης Αξίας!!! Ό,τι ακριβότερο και πολυτιμότερο έχουμε! Ίσως οι Γερμανοί να εννοούν ακόμη και την Ακρόπολη μαζί με τον βράχο... Αφού γράφουν "με ιδιωτικοποιήσεις και άλλους τρόπους"! Όπως μπορεί να είναι π.χ. τα εισιτήρια της Ακρόπολης... Ενώ όλα, Αεροδρόμια, Λιμάνια, Τρένα, Μεταφορά Ρεύματος, Ενέργεια, Κρατικές Μετοχές, Ορυκτός Πλούτος, Κοιτάσματα ΑΟΖ θα πωληθούν! Επειδή είναι "μεγάλης αξίας"!

3. Τι θα κάνουν τα πλέον πολύτιμα και μονάκριβα περιουσιακά μας στοιχεία; "ΘΑ ΤΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ"!!! Κοινώς θα τα "σκοτώσουν"! Ήγουν θα τα πωλήσουν όσο όσο και το χρήμα θα κρατηθεί στο "Ανεξάρτητο Ταμείο" που δεν θα μπορεί να αγγίξει η Ελλάδα (γιατί θα λειτουργεί παράλληλα και η νομοθετικά κατοχυρωμένη αυτόματη περικοπή δαπανών) αφού τα 25 και 12,5 = 37,5 δισ. από ξεπουλήματα κυριολεκτικά ενός ολόκληρου Κράτους, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ που τη βάφτισαν θεσμούς για τους ...ιθαγενείς! Η Τρόικα θα θρονιαστεί και πάλι στην Αθήνα και θα έχει ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΗΣ το Ταμείο της Εθνικής μας Εκποίησης!

4.  Ποιος θα καθορίζει τις Τιμές Πώλησης της Εθνικής μας Περιουσίας; "Η ΤΡΟΪΚΑ"!!! Και έτσι θα μας φάνε και το αμπέλι και το κρασί και θα πληρώσουμε και το φαγοπότι από πάνω, γινόμενοι στο τέλος δουλοπάροικοι στην πρώην δική μας περιουσία!

Όλα αυτά είναι όμως ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ! Είναι ΑΘΛΙΑ! Είναι ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ! ΕΙΝΑΙ ΑΟΥΣΒΙΤΣ! ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ! Είναι παράδοση της Σημαίας, της Τιμής και της Πατρίδας!

Το Νέο Οικονομικό Δ΄ Ράιχ  ζήτησε να καταλάβει τα πιο στρατηγικά και ζωτικά σημεία της Ελληνικής Οικονομίας! 

Και η Κυβέρνηση το δέχεται και πάει να τα ψηφίσει; 

Υπάρχουν Έλληνες Βουλευτές που θα Ψηφίσουν το Ολοκληρωτικό Ξεπούλημα της Ελλάδας; 

Υπάρχουν Έλληνες που θα ανεχθούν τους απόγονους των Ναζί να ξαναϋψώσουν την Γερμανική Σημαία στην Ακρόπολη; Να μας τα επιτάξουν και να μας τα πάρουν όλα;

Γιατί οι Γερμανοί ακόμη και τη Βουλή θα πουλήσουν! Και τότε οι "χρήσιμοι ηλίθιοι" που λέει και το Βερολίνο, θα μείνουν άστεγοι στα συσσίτια της Ανθρωπιστικής Βοήθειας του Χερ Σόιμπλε...


ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΚΟΡΥΦΗΣ
ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου