500 ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΟ ΙΡΑΝ - ΕΛΛΗΝΟΠΕΡΣΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΡΑ


Την αγορά των Αιώνων ετοιμάζεται να κάνει το Ιράν, που μόλις αποδεσμεύθηκε από τις κυρώσεις της Δύσης εναντίον του, ύστερα από τη Συμφωνία της Βιέννης για το Πυρηνικό του Πρόγραμμα!

Σύμφωνα με πηγές των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών, που παρακολουθούν άγρυπνα κάθε κίνηση της Τεχεράνης, η πάλαι ποτέ Περσία (Ιράν) ετοιμάζεται να αγοράσει μαζικά 500 σύγχρονα πολεμικά αεροσκάφη, που θα την μεταβάλουν σε μια αεροπορική υπερδύναμη!


150 ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ CHENGDU J - 10


Το Ιράν είναι έτοιμο να συνάψει συμφωνία με την Κίνα για την αγορά 150 Chengdu J-10, ενός εξελιγμένου μαχητικού πολλαπλών ρόλων, γνωστός στη Δύση ως  "Σθεναρός Δράκος", το οποίο έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίσει ταυτόχρονα το SU 27 και τα F-16 και F - 15 (φωτο 2, 3)!


Η βασική τεχνολογία είχε πουληθεί στην Κίνα από το ...Ισραήλ τη δεκαετία του ΄80, όταν εκείνο εγκατέλειψε το πρόγραμμα του Ισραηλινού υπερμαχητικού Lavi, αφού η Ουάσιγκτον είχε απαιτήσει επιτακτικά την ακύρωσή του. Τότε οι Ισραηλινοί πούλησαν τα σχέδια μυστικά στην Κίνα...


250 ΡΩΣΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ SU - 30


Επίσης το Ιράν ενδιαφέρθηκε να αγοράσει μαζικά 250 ρωσικά Sukhoi 30MK1- twinjet (Flanker), ένα υπερσύχρονο μαχητικό πολλαπλών ρόλων και εντυπωσιακής εμβέλειας 3.000 χλμ., το οποίο είχε σχεδιασθεί από τη Ρωσία για να προμηθεύσει βαισκά την πολεμική αεροπορία της Ινδίας που έχει αναβαθμιστεί έτσι αισθητά (φωτο 1 και 4). 

Μάλιστα σε μια άσκηση με αμερικανικά F-15 το 2004, τα ινδικά SU - 30 MKI twinget, επιβλήθηκαν στο 90% των περιπτώσεων...


100 ΡΩΣΙΚΑ ΕΝΑΕΡΙΑ ΤΑΝΚΕΡ IL 78


Το Ιράν όμως έχει ζητήσει ήδη να αγοράσει και 100 ρωσικά ιπτάμενα τάνκερ Ilyushin 78 MK1 (Midas) που θα αυξήσουν την ακτίνα δράσης των των νέων μαχητικών στα 7.300 χλμ.!

Κάθε ένα από τα IL 78 MK1, μπορούν να ανεφοδιάσουν με καύσιμα 6 έως 8 αεροσκάφη, δίνοντας στην Περσική Αεροπορία τη δυνατότητα να επιχειρεί με απόλυτη άνεση βαθιά μέσα στην Τουρκία ή τη Συρία! Ως την Κωνσταντινούπολη και την Ανατολική Μεσόγειο!


ΤΡΙΖΕΙ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

Κάτι που ανησυχεί ήδη τρομερά τους Ισραηλινούς, που εξακολουθούν να αντιτίθενται στη μεγάλη πράγματι και ειρηνική πολιτική Ομπάμα, που με την κίνηση συμφιλίωσης με την Τεχεράνη, έκανε ήδη φανατικό εχθρό του το Τελ Αβίβ, που ονειρευόταν ως τώρα Αμερικανικό ...βομβαρδισμό της Περσίας...


ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΡΙΑ ΕΛΛΗΝΟ - ΠΕΡΣΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ

Για την παραπάνω μελλοντική αεροπορική υπεροπλία του Ιράν, ανησυχεί όμως σφόδρα και η Τουρκία, που βλέπει πως θα απειληθεί σοβαρά ο περιφερειακός και ηγεμονικός της ρόλος!

Δεν είναι τυχαίο που Τουρκία και Σαουδική Αραβία είναι οι υποστηρικτές του ISIS, πολέμιοι του Άσαντ της Συρίας και ταυτόχρονα φανατικοί εχθροί της Περσίας!

Η αποτυχία εξάλλου των Ισλαμιστών εναντίον Άσαντ και Κούρδων, απογοήτευσε την Τουρκία, που τώρα αναγκάζεται να σηκώνει πολεμικά αεροσκάφη για να βομβαρδίσει τους Κούρδους σε Συρία και Ιράκ, ενώ καθημερινά εισβάλει στο Αιγαίο μας, έχοντας υπεροπλία μαχητικών και γραμμές παραγωγής και υποστήριξης, δεύτερο Πολεμικό Στόλο στα σκαριά και ανίερη Συμμαχία με Αλβανούς και Σκόπια εναντίον την Ελλάδας!

Η Τουρκία πλέον  - κακά τα ψέμματα -  εκμεταλλευόμενη τα λάθη της Ελλάδας, μεταβάλλεται σε τοπική υπερδύναμη, που όσο περνάει ο καιρός θα δυναμώνει πολλαπλασιαστικά, σε αντίθεση με τη χώρα μας που αυτοκτονεί και μνημονιοκτονείται, περικόπτοντας συνεχώς Αμυντικές Δαπάνες...

Είναι λοιπόν ζωτική ανάγκη να βρεθεί εγκαίρως επειγόντως μια άλλη Συμμαχία για την Ελλάδα, που να εξισορροπεί την τουρκική υπεροχή σε όπλα και μέσα και να την αναγκάζει σε κρίσιμες ώρες, να μην μπορεί να διαθέτει το σύνολο των αεροσκαφών, όπλων και μέσων της εναντίον μας, με μαζικές και πολλαπλές εξόδους, αλλά ένα μόλις υποσύνολο, ελεγχόμενο από τη γενναιότητα και ηρωισμό των εξαίρετων πιλότων μας!

Η Ελληνοπερσική Συμμαχία είναι μονόδρομος! Όταν μάλιστα υπάρχει μια παραδοσιακά καλή σχέση με την Τεχεράνη και όταν η Περσία δεν ανήκει στο φανατικό Ισλάμ, που την πολεμά και θέλει να την καταπιεί, με ISIS, Πακιστάν, Ταλιμπάν, Σαουδική Αραβία και Τουρκία!

Επίσης, χάρη στην Περσία η Ελλάδα θα έχει εξασφαλισμένη ενεργειακή τροφοδοσία σε καύσιμα, ενώ η ταυτόχρονη προσέγγιση με Αίγυπτο και Συρία, θα διασφαλίσει τα εθνικά συμφέροντα του Ελληνισμού στην Ανατολική Μεσόγειο, όπου κοινές Ελληνο-Περσικές Ασκήσεις εντός της Ελλαδικής ΑΟΖ, θα αποτελέσουν γροθιά στο στομάχι για την Άγκυρα!

Παράλληλα η Κύπρος θα εξακολουθεί να χορεύει με το Ισραήλ, που πάντα είναι σεβαστός και υπολογίσιμος παίκτης...


ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

Τα πράγματα θα γίνουν πολύ σοβαρά αργότερα, όταν η Περσία αποφασίσει να υποστηρίξει τη δημιουργία Κουρδικού Κράτους, για να κόψει στα δυο την Τουρκία... Αλλά και για να εξασφαλίσει τη Συρία του Άσαντ, έστω και ελαφρά συρρικνωμένη...

Γι΄ αυτό η Άγκυρα άρχισε αμέσως την εκκαθάριση με μαζικές επιδρομές πολεμικών αεροσκαφών κατά των Κούρδων και την σχεδιαζόμενη Ζώνη Ασφαλείας σε βάθος πολλών χιλιομέτρων μέσα στη Συρία...
Επειδή η δημιουργία Κουρδικού Κράτους, είναι γι΄ αυτήν αιτία θανάτου... 
Τον οποίον όμως τελικά μάλλον επισπεύδει...

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ




Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου