ΚΟΥΓΚΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ: ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ!


  Για "Κούγκι" το πάει ο Πούτιν στη Συρία, αφού κατεβάζει το μεγαλύτερο πυρηνοκίνητο υποβρύχιο στον κόσμο, ώστε να καλύψει απόλυτα τις αεροπορικές και χερσαίες επιχειρήσεις των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων στο πλευρό του Άσαντ και ταυτόχρονα τη σύμμαχο Περσία, από τυχόν Ισραηλινές "τρέλες"!

Σύμφωνα με Ισραηλινές υπηρεσίες, ο Πούτιν κατεβάζει μπροστά στη Συρία το περίφημο πυρηνικό υποβρύχιο Dmitri Donskoy ΤΚ-208, που το ΝΑΤΟ ονομάζει Τυφώνα, φορτωμένο με 20 διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους Bulava (Σκήπτρο) και 200 πυρηνικές κεφαλές, ικανό να προκαλέσει παγκόσμιο όλεθρο, έναν αληθινό Αρμαγεδώνα!

Το εκσυγχρονισμένο σε κλάση 4ης γενιάς Dmitri Donskoy απέπλευσε από τη ρωσική βάση της Βόρειας Θάλασσας στις 4 Σεπτεμβρίου, συνοδευόμενο από δύο Ανθυποβρυχιακά πλοία πολέμου. Αναμένεται να φτάσουν στις ακτές της Συρίας περί τις 14 Σεπτεμβρίου!


Δεν είναι τυχαίο ότι το Ντμίτρι Ντονσκόι θα ρίξει βαριά τη σκιά του στο κυνήγι κατά των αιμοβόρων Ισλαμιστών του ISIS, αφού φέρει το όνομα του Αγίου Πρίγκιπα και ήρωα της Ρωσίας Ντμίτρι Ιβάνονβιτς Ντονσκόι (+19 Μαΐου) ο οποίος το 1380 είχε κυριολεκτικά τσακίσει τους άπιστους και βάρβαρους Τατάρους στη Μάχη του Κουλίκοβο...

Οι Ρώσοι βλέπουν όλους τους Ισλαμιστές, Τσετσένους, ISIS και τους υποστηρικτές τους (βλέπε ισλαμιστική Τουρκία) σαν ...Τατάρους και θυμούνται τις δόξες των προγόνων τους, αλλά και τα δεινά που πέρασε η Ρωσία από τις ορδές τους και "τα παίρνουν"...

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου