"ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ" ΠΗΡΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Η ΚΑΝΟΝΙΟΦΟΡΟΣ "ΚΡΑΤΑΙΟΣ" ΣΤΙΣ ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ! Βίντεο


 Μεγάλη Παρασκευή μεσημέρι (12.00) διάλεξαν οι Τούρκοι για μια ακόμη μεγάλη πρόκληση στο Αιγαίο, όταν Τουρκική Ακταιωρός εισήλθε παράνομα στα ελληνικά χωρικά ύδατα στην περιοχή Οινουσσών (αναλυτικός χάρτης Νοιάζομαι) επιχειρώντας αρχικά να διώξει το ελληνικό αλιευτικό "Άγιος Δημήτριος" και έπειτα να το συλλάβει, με το επιχείρημα ότι βρισκόταν σε δήθεν τουρκικά ύδατα!


   ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΖΑΝ ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ
  Επί δύο ολόκληρες ώρες (12.00 - 14.00) έγινε μια μάχη ελιγμών, κινήσεων και αντικινήσεων, παρουσία και σκάφους του Ελληνικού Λιμενικού που όμως δεν το έδιναν σημασία οι κακοί γείτονες, ενώ σε μια στιγμή οι Τούρκοι πλησίασαν στα δύο μόλις μέτρα το ελληνικό καΐκι, οι γενναίοι ψαράδες του οποίου θέλησαν τότε να εμβολήσουν την κόκκινη Ακταιωρό! 

  ΚΡΑΤΑΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
  Την τελευταία στιγμή απευφεύχθη ο εμβολισμός και ειδοποιήθηκε να σπεύσει η Κανονιοφόρος "Κραταιός" του Πολεμικού μας Ναυτικού, η οποία και πήγε τους Τούρκους κυριολεκτικά "καροτσάκι" εκτός των ελληνικών χωρικών υδάτων!

  ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ
 Οι ψαράδες, που τράβηξαν και το χαρακτηριστικό βίντεο (Δημίδης), ανέφεραν πως οι Τούρκοι Λιμενικοί έβριζαν συνεχώς μάνα και πατέρα των παλικαριών του Πολεμικού Ναυτικού, αλλά αναγκάστηκαν τελικά να βάλουν την ουρά στα σκέλια και να γίνουν λαγοί....

   ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΗ ΑΠΟ  ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΜΕ
  Σήμερα, Μεγάλο Σάββατο, το γεγονός αναφέρεται προς στιγμήν στα τουρκικά μέσα τελείως υποβαθμισμένα, σαν απλή περιληπτική αναπαραγωγή σχετικών αναφορών ελληνικών ιστοσελίδων.

   ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ
Παράλληλα οι Τούρκοι είχαν στείλει μια ώρα νωρίτερα (11.00) και κατασκοπευτικό αεροσκάφος CΝ-235, να φωτογραφήσει στις αμυντινές μας θέσεις στις Οινούσσες, για να έχει πλήρη εικόνα το Επιτελείο τους, πριν τις προκλήσεις, πετώντας σε απόσταση αναπνοής πάνω από ελληνικό έδαφος, δίνοντας δικαίωμα κατάρριψης στην ελληνική πλευρά... που ετοιμάζεται να μοιάξει τους Ρώσους, σε πλήρη συντονισμό κινήσεων, όταν "θα πρέπει"...

   ΟΧΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΝΗΣΙΔΑ ΠΑΝΑΓΙΑ (ΠΑΣΑΣ)
   Η Ελλάδα ετοιμάζεται πλέον  να οχυρώσει το Νησάκι Παναγιά (Πασάς), όπως έκανε σε Φαρμακονήσι και Ρω και αλλού, ο άπαικτος Στρατηγός Δημήτρης Γράψας, ενώ το Ελληνικό Γενικό Επιτελείο γνωρίζει πολύ καλά ότι η κλιμακούμενη ένταση στις Οινούσσες, μπορεί να αποτελεί μία ακόμη παραπλανητική κίνηση των Τούρκων (αντιπερισπασμός), που πιθανότατα έχουν άλλα νησιά ως κύριο στρατηγικό στόχο εισβολής ή πρόκλησης θερμού επεισοδίου, ώστε να βρει διέξοδος το τουρκικό αδιέξοδο Ερντογάν και Νταβούτογλου, που μάλλον δεν τα πάνε καλά μεταξύ τους τελευταία...

   ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ "ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ" ΜΕ ΑΝΤΙΒΑΡΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
   Από την άλλη, ο παράγων Τουρκικός Στρατός (φημολούμενο πραξικόπημα) και τα Σχέδια "Βαριοπούλα", δεν έχουν λησμονηθεί από τους Επιτελείς μας, που σε απόρρητη συγκατάθεση με ΗΠΑ και Ρωσία, στήνουν τις δικές μας παγίδες στους αφελείς μεμέτηδες, τους οποίους το κοινό, "μυστικό" Σχέδιο Ομπάμα - Πούτιν έχει ήδη διαγράψει από τον κατάλογο των χωρών, όπως και τη Σαουδική Αραβία (δείτε την σχετική αποκάλυψη του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ εδώ)

  ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΕΡΜΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΜΑΣ
  Η τουρκική προκλητικότητα συνεχίζεται πάντως, με δεσμεύσεις χώρων Ανατολικά της Ρόδου με θαλάσσια πυρά και άλλες "Ασκήσεις", που προσπαθούν να ροκανίσουν την Ελλάδα, να καταγράψουν τις αντιδράσεις μας, να διαπιστώσουν τα κενά και την κατάλληλη στιγμή να χτυπήσουν... (Αγιορείτης Γέροντας εδώ και δέκα τώρα μέρες έδωσε "κόκκινο συναγερμό" για το διάστημα "Πάσχα έως 20 Ιουνίου" - δείτε εδώ)

  ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ

  Αυτή την ώρα μεσημέρι - απόγευμα Μ. Σαββάτου, στην περιοχή ανοιχτά των Οινουσσών ψαρεύει το "Άγιος Ιωάννης ΙΙ".
  Καλή Ανάσταση στο πλήρωμα και όλους τους Έλληνες στις Οινούσσες και τα πέριξ...

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


  Το βίντεο που ανέβασε ο Κώστα Δημίδης, γιος του καπετάνιου του "Άγιος Δημήτριος"


Η αναφορά του ιδιοκτήτη του "Άγιος Δημήτριος" Ευάγγελου Κουνένη

Ρεπορτάζ του "Μεγκα" για την τουρκική πρόκληση στις Οινούσσες

Νεότερο βίντεο από την τουρκική πρόκληση
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου