ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ!



Κατά την χθεσινή (4-6-2015) συνάντηση στην Αθήνα του Έλληνα ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά, με τον Αλβανό Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Γκρούεφσκι Fatmir Besimi, όπου για πρώτη φορά αναρτήθηκε στο κτίριο του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών η Σημαία χώρας που αυτοαποκαλείται "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", ανακοινώθηκαν επισήμως ότι: 

1. Έχουν συνταχθεί δύο λίστες ΜΟΕ, μία από κάθε πλευρά και επίκειται τελική καταληκτική συμφωνία, μετά την άμεση επίσκεψη του Πολιτικού Δντη του Κοτζιά στα Σκόπια

2. Έχει συμφωνηθεί η πανηγυρική ανακοίνωση της έναρξης εφαρμογής τους, που θα γίνει στο τέλος Ιουνίου στα Σκόπια, όταν θα επισκεφθεί τους καταπατητές της Ιστορίας, Αρχαιολογίας, Εθνολογίας και Γεωγραφίας, με τα αμέτρητα πλαστογραφημένα αγάλματα και μνημεία Ελλήνων ηρώων και Αγίων, ο ίδιος ο Κοτζιάς!

Τη συμφωνία ΜΟΕ εννοείται πως θα χαιρετίσουν θερμά Ε.Ε., ΝΑΤΟ, ΟΗΕ, Ουάσιγκτον και Βερολίνο και θα προσπαθήσουν να δώσουν "νέα ώθηση" στο ζήτημα αρπαγής του ελληνικού ονόματος από τους πλαστογράφους!
   Ειδικά η Ε.Ε. θα χρηματοδοτήσει μέρος αυτών σαν "διασυνοριακή συνεργασία"...

3. Ανάμεσα στα "Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης" εμπεριέχεται η "αδελφοποίηση πόλεων", όπως ανέφερε κατά γράμμα ο Σκοπιανός Αντιπρόεδρος, τονίζοντας:

"Μιλάμε για αδελφοποιήσεις πόλεων και άλλους τρόπους που θα μας επιτρέψουν να αξιοποιήσουμε την εμπειρία της ελληνικής διοίκησης, την εμπειρία με τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα που στο παρελθόν είχαμε χρησιμοποιήσει μέσω άλλων προγραμμάτων. Έτσι έχουμε τη δυνατότητα συνεργασίας και υλοποίησης των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης στη σχέση μας, διότι υπάρχει γερή βάση για να γίνει αυτό"!

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΕΩΝ" 
Αδελφοποίηση Σκοπιανικών και Ελληνικών πόλεων όμως σημαίνει ότι ανάμεσα σε άλλες θα αδελφοποιηθεί η Θεσσαλονίκη με την πόλη ή πόλεις των Σκοπίων, την κοιτίδα των πλαστογράφων, που μας θεωρούν κατεχόμενο έδαφος από την ...Ελλάδα και αλύτρωτη γη της αλύτρωτης και σκοπιανικής δήθεν "Μακεδονίας του Αιγαίου"! 

Γνωστή είναι άλλωστε η παλαιότερη προετοιμασία Σκοπιανικού Χαρτονομίσματος με τον Λευκό Πύργο, που χάρη στις σφοδρές ελληνικές αντιδράσεις δεν είχε τεθεί τελικά τότε σε κυκλοφορία....

Μια τέτοια προκλητική αδελφοποίηση θεωρείται ότι θα "ραγίσει" τις γραμμές άμυνας του Ελληνισμού και τελικά θα εξαλείψει "σαν οριστικά χαμένο" τάχα το ζήτημα του Ονόματος, υποβοηθώντας έτσι την πάγια υποχωρητική τακτική της Αθήνας και την τελική "ρεαλιστική" Συμφωνία του Ονόματος...

"Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ"
Εκτιμάται δηλαδή με άλλα λόγια ότι η αδελφοποίηση της Θεσσαλονίκης - Ναυαρχίδας αντίστασης των αληθινών Μακεδόνων, έδρα της Παγκόσμιας Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα και του Μητροπολίτη Ανθίμου - με την πόλη των Σκοπίων, θα είναι καίριο χτύπημα κατά των αντιδρώντων μέσα στην Ελλάδα στην δόλια παραχώρηση του Ονόματος και θα σημάνει μια μεγάλη ήττα για τον αυθεντικό Μακεδονικό Ελληνισμό, αφού ο χαλαρός σε αυτά Δήμαρχος Μπουτάρης αναμένεται να αποδεχθεί την προκλητική αδελφοποίηση "μετά βαΐων και κλάδων"!

Μια τέτοια "αδελφοποίηση" όμως της αυτοαποκαλούμενης Πρωτεύουσας της "Δημοκρατίας Μακεδονίας" με την ιστορική ελληνική Πόλη της αδελφής του Μεγαλέξανδρου, θα είναι πραγματική τραγωδία και μέγιστος εθνικός και ιστορικός ξεπεσμός άνευ προηγουμένου!

"Η Θεσσαλονίκη των Σκοπίων" δεν πρέπει να περάσει όπως και καμμιά άλλη "αδελφοποίηση" με τους πλαστογράφους της ιστορίας και διεκδικητές των πόλεων, των χωριών μας, του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Ονόματός μας!

ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ-ΓΡΟΘΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καλούμε τον Παγκόσμιο Μακεδονικό Ελληνισμό σε πλήρη επαγρύπνηση και ετοιμότητα για μεγάλες και διαρκείς αντιδράσεις που θα φθάσουν ακόμη και στην άμεση δημιουργία - εάν απαιτηθεί - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, για την υπεράσπιση της ελληνικότητας και μοναδικότητας της Μακεδονίας στο Ελλαδικό και Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με μεγάλο πανηγυρικό Παμμακεδονικό Ιδρυτικό Συνέδριο-γροθιά τον Σεπτέμβριο στη Θεσσαλονίκη!
   Επειδή με το Όνομά μας ΔΕΝ παίζουμε!

3.500.000 αληθινοί Μακεδόνες του Κόσμου
Ασυμβίβαστα για το Όνομα και την Ελληνικότητα της Ιστορίας μας

το βίντεο των δηλώσεων Κοτζιά - Μπεσίμι, ΥΠΕΞ, Αθήνα 4-6-2015
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου