ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ! ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΞΥΔΑΚΗΣ!



ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ! ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ! Γροθιά όλοι οι Μακεδόνες για την υπεράσπιση της Κατερίνας και της Αμφίπολης - Ανακοίνωση Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα


ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΔΑΡΕΙΚΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ

Οι άθλιες μεθοδεύσεις που ξεκίνησαν από μικροκομματικούς και μικροεγωιστικούς λόγους πέρυσι και γίνονται εκτεταμένη, δημόσια και δυστυχώς κρατική υπονόμευση και απειλή σήμερα, με στόχο να κηρυχθεί "Ρωμαϊκό" το Μνημείο της Αμφίπολης και να αναθεωρήσει ή να απομακρυνθεί τελικά μειωμένη η υπεύθυνη ανασκαφέας Αικατερίνη Περιστέρη, ώστε να θαφτεί κυριολεκτικά μέσα σε βρώμικες λάσπες και σκοτεινές σκοπιμότητες, η μεγαλύτερη αρχαιολογική ανακάλυψη των τελευταίων δεκαετιών στη Μακεδονία μας, αποτελεί αισχρό, ανήθικο, δαρεικό και φρικτό Πραξικόπημα!
Και όλος ο λαός μας βλέπει τους υψηλά ιστάμενους "κινηματίες"!



ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΞΥΔΑΚΗΣ

Ερωτούμε λοιπόν:
1. Με ποια γραπτή απόφαση, ποιου πρωτοκόλλου του Υπουργείου Πολιτισμού ορίστηκε Επιτροπή Αυτοψίας; Να δοθεί αμέσως στη δημοσιότητα!

2. Με ποια αντικειμενικά κριτήρια ορίστηκαν τα πρόσωπα; Και από ποιόν; Τη στιγμή που ήταν δημόσιοι επικριτές της Περιστέρη και άρα η "αυτοψία" ήταν ήδη επηρεασμένη, για να μην πούμε προαποφασισμένη!

3. Με ποιου ευθύνη, εντολή ή ανοχή, δόθηκε χαρτί και καλαμάρι στην εφημερίδα ΑΥΓΗ του κυβερνώντος ΣΥΡΙΖΑ, το "επιστημονικό πόρισμα";

4. Σε ποια υπηρεσία του Υπουργείου κατατέθηκε ποτέ επισήμως και από ποιους; Ποιος το παρέλαβε;

5. Γιατί δεν έχει διαταχθεί ΕΔΕ για ένα τέτοιο εσωτερικό "πόρισμα" του Υπουργείου που διοχετεύθηκε από κάποιον ή κάποιους στον τύπο, γελοιοποιώντας εν τέλει τη χώρα και ακυρώνοντας άνανδρα την Ελληνίδα ανασκαφέα και τους συνεργάτες της στην ελληνική και διεθνή κοινή γνώμη, πριν εκείνη μάλιστα κάνει τις επίσημες, επιστημονικές ανακοινώσεις και τεκμηριώσεις της, όπως προβλέπεται!

Για όλα τα παραπάνω, θεωρούμε ότι φέρει την πολιτική ευθύνη ο Αν. Υπουργός Πολιτισμού Νίκος Ξυδάκης και γι΄ αυτό ζητούμε την άμεση παραίτησή του! 


ΜΕ ΑΥΤΟΨΙΑ "ΕΦΑΓΑΝ" ΚΑΙ ΤΗ ΛΙΑΝΑ ΣΟΥΒΑΛΤΖΗ

Είναι άλλωστε ακόμη ζωντανός ο πόλεμος και η αμφισβήτηση που υπέστη εξ αρχής ο Μανώλης Ανδρόνικος για τους Βασιλικούς Τάφους των Αιγών, από τότε έως σήμερα, αλλά και η τύχη που επιφύλαξε το ίδιο Υπουργείο στην Αρχαιολόγο Λιάνα Σουβαλτζή, η οποία παρότι βρήκε έναν τεράστιο, λαμπρό, Μακεδονικό, Ναόσχημο Τάφο, με λέοντες, υπέρθυρα και τρίγλυφα στην μέση της αχανούς αιγυπτιακής ερήμου, υποχρεώθηκε εν τούτοις να εγκαταλείψει ακαριαία την ανασκαφή της! Που θάφτηκε από τότε στην άμμο, ύστερα από ...Αυτοψία άλλου τότε κλιμακίου του Υπουργείου Πολιτισμού στην Όαση Σίουα... (δείτε σχετικά στους συνδέσμους)




ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ: "ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ";

Ίσως δεν είναι καθόλου τυχαίο, ότι στη συνέντευξή της στην Καθημερινή (13-8-2015) η Αρχαιολόγος της Αμφίπολης Κατερίνα Περιστέρη, ερωτάται αιφνιδιαστικά και στα καλά καθούμενα για ενδεχόμενη απομάκρυνσή της:

"ΕΡ: Σκέφτεστε ότι μπορεί να σας αφαιρέσουν τη συγκεκριμένη ανασκαφή;

Κ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ: Γνωρίζετε κάτι που δεν ξέρω; Για ποιο λόγο να μου αφαιρέσουν την ανασκαφή; Θεωρώ ότι δεν έχει κανείς τη διάθεση να αφαιρεί ένα σημαντικό έργο από τον ανασκαφέα του"...



ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ "ΣΑΡΙΣΕΣ"

Προειδοποιούμε όλους τους αρμοδίους, να μην πειράξουν ούτε τρίχα της Περιστέρη και να μην διανοηθούν να την απομακρύνουν ή να την κατευθύνουν, γιατί θα έχουν να κάνουν με τις "σάρισες" των Μακεδόνων!

Ο Μακεδονικός Ελληνισμός είναι αποφασισμένος να μην ανεχθεί ούτε Δαρείο, ούτε Δημοσθένη, ούτε Ιόλα! Μήτε Κάσσανδρο και Γλαυκία! Αλλά ούτε και νέους Αιμίλιους Παύλους!
Αρκετές δολοφονίες και καταστροφές έγιναν στην Αμφίπολη. Δεν θα επιτρέψουμε άλλες!

Η Κατερίνα Περιστέρη έχει την εμπιστοσύνη των Μακεδόνων, αλλά όπως φάνηκε και της θείας πρόνοιας, που την προόρισε να είναι εκείνη που θα ανακάλυπτε χιλιάδες χρόνια μετά, τα συγκλονιστικά μυστικά της Αμφίπολης!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
3.500.000 αληθινοί Μακεδόνες του Κόσμου
Ασυμβίβαστα για το Όνομα και την Ελληνικότητα της Ιστορίας μας
https://www.facebook.com/worldmacedonia
https://twitter.com/WORLDMACEDONIA
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου